top of page

ЗАПОЗНАЙ СЕ С НАШИЯ ЕКИП

D01_6080.jpg

Сабина Маркова
Сертифициран Консултант по детски сън

Здравейте, казвам се Сабина и съм икономист по образование и оптимист по призвание. Когато бях малка исках да стана лекар, но за щастие или не, не поех в тази посока. Като типичен възпитаник на немска гимназия съм човек на принципа и честта. Вярвам, че всичко в живота се случва с причина. Приятелките ми ме наричат “Пчелата майка” 🐝, защото съм вечно загрижена за околните. Добър и търпелив слушател съм и човек, който винаги е обичал и разбирал децата. Реших да се сертифицирам за Консултант по детски сън, защото работата обединява няколко от най- интересните за мен теми - детска психология, детско здраве и комуникация с хора. Вярвам, че заедно можем да намерим правилния и персонализиран подход, за да върнем отново спокойствието във вашето семейство, само ни се доверете 🧡.

Мария Александрова
Сертифициран Консултант по детски сън

Аз съм Мария - родена в миналия век 🦕, дъщеря на инженер и акушерка. Не знам дали това има значение, но е факт, че при мен нещата не са по калъп. Родена съм на 29 февруари, фен на аналоговите неща и хумора, левичар, физик по образование, пътешественик, градинар и любител на българския фолклор. Намирам мотивация и смисъл в сложните и предизвикателни неща. Знам, че за да си наистина добър в тази сфера всъщност е нужно да притежаваш не друго, а анализаторски усет и логика, да умееш да чуваш другата страна и да имаш професионален хъс, за да намериш най-подходящата работеща стратегия за конкретното дете.  Аз съм човек на точните науки и силно вярвам, че всяко уравнение и всеки проблем имат своето решение. И ще ви го докажа 🙂. 

D01_6086 BW (2).jpg
D01_6081.jpg

Галя Хранова

Сертифициран Монтесори асистент 3-6 години

Здравейте!😊 Инженер по образование, дигитален маркетолог по професия, но… Според личностния ми тип съм човек, който е отдаден на социалните каузи и грижата за околните. Допълнено и от грижовността дадена ми от зодията (под секрет Рак 😉) можем да кажем, че това е моето призвание. Монтесори философията е логичното прoдължение на вечно препускащото в мен желание за един по-добър свят и повече емпатия. Аз съм един Монтесори ентусиаст и ви каня заедно да препускаме към необятния, сложен, но и много ценен детски свят! 

НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

bottom of page